Kennisbank

       
   

Home - Kennisbank

Onze kennis over Purmerend

We delen graag onze kennis over wat er mogelijk is in Purmerend. Van minimaregelingen tot participatie. Een vraag? We staan klaar voor onze leden. Word lid en stel uw inhoudelijke vraag aan ons team van experts.

Participatie

Lees hier meer over de mogelijkheden om actief mee te doen in het publieke debat in Purmerend. Participatie door Purmerenders is enorm belangrijk voor het maken van goede keuzes in onze stad.

Gemeenteraad

Lees hier meer over het werk van de gemeenteraad van Purmerend. Welke rechten ze hebben, welke onderwerpen ter discussie staan en wie er in de gemeenteraad plaatsnemen namens Purmerend.

Het laatste nieuws

Raad wil een nieuwe biomassacentrale bouwen

De gemeenteraad wil een nieuwe biomassacentrale bouwen. Dat bleek tijdens de raadsvergadering afgelopen donderdag. Alleen Gemeentebelangen en Hart van Purmerend zijn tegen een tweede biomassacentrale op dit moment. Gemeentebelangen diende[…]

Read more

GBP biedt petitie tegen tweede biomassacentrale aan

Gemeentebelangen heeft donderdagavond 24 september de petitie tegen de tweede biomassacentrale in Purmerend aangeboden. GBP-raadslid Rijn Buskoop vroeg wethouder Rotgans (AOV) het besluit voor de bouw te heroverwegen. Het college[…]

Read more