GBP presents: hoe word je actief in de lokale politiek?

GBP presents: hoe word je actief in de lokale politiek?

Gemeentebelangen Purmerend organiseert op 14 maart van 19:00 tot uiterlijk 21:00 een online bijeenkomst voor inwoners van de gemeente Purmerend waarin wordt uitgelegd hoe Purmerenders politiek actief kunnen worden. Ook wordt er verteld hoe het werk van een raadslid eruit ziet en hoe de gemeenteraad werkt. Daarnaast is er ruim de tijd voor het beantwoorden van vragen. GBP-fractievoorzitter Jordi Albers zal samen met voormalig fractievoorzitter Bram Buskoop de presentatie over wat een gemeenteraadslid doet verzorgen en de discussie op deze avond leiden.

De afgelopen jaren heeft GBP zich ingezet voor meer betaalbare woningen, meer democratie en meer aandacht voor elkaar. Zowel in de gemeenteraad als daarbuiten. Maar hoe kunt u zich inzetten voor uw idealen in de lokale politiek? Wat doet een raadslid nu precies? Wat zijn de taken? Hoeveel tijd kost het? Om op dergelijke vragen antwoord te geven houdt GBP op 14 maart om 19:00 een bijeenkomst via het online platform Zoom. Deelname is uiteraard gratis en iedereen is welkom, ongeacht politieke voorkeur.

De bijeenkomst staat echter ook deels in het teken van de visie van Gemeentebelangen op Purmerend en op politiek in het algemeen. Gemeentebelangen is op zoek naar bestuursleden en betrokken leden in het algemeen, dus mocht u interesse hebben om als lid van een politieke partij te werken voor onze gemeente, is de avond van harte aan te bevelen!

Aanmelden kan via het volgende formulier:

Een antwoord op deze vraag is niet verplicht.
Abonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend.