GBP wil weten: ‘Wat vindt u belangrijk?’

GBP wil weten: ‘Wat vindt u belangrijk?’

Gemeentebelangen Purmerend (GBP) doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november. Net als buiten verkiezingstijd is GBP actief in onze mooie gemeente. Er is een team met enthousiaste kandidaten die zich willen inzetten voor een mooier en beter Purmerend en Beemster en wil weten wat u belangrijk vindt voor de komende jaren.

GBP in Beemster en Purmerend

Recentelijk was GBP op de Kaasmarkt in Purmerend en aan de Rijperweg in de Middenbeemster te vinden. Onze kandidaten gingen het gesprek met inwoners van de Beemster en Purmerend aan over waar de verkiezingen volgens hun over moeten gaan.

Er kwamen veel onderwerpen voorbij waar GBP hard mee aan de slag wil gaan. Vaak werd het thema wonen genoemd, omdat er een fors tekort aan betaalbare woningen is. Gemeentebelangen wil minstens 4.000 sociale huurwoningen van de 10.000 te bouwen woningen; meer dan andere partijen voorstellen. Ook thema’s als files, de Stadsverwarming en duurzaamheid kwamen aan bod.

GBP actief op de Kaasmarkt

Komende weken meer vragen over wat u belangrijk vindt

De komende weken is ons team van kandidaten onder meer te vinden bij winkelcentra en op markten. Ook dan hebben we het met kiezers over de komende gemeenteraadsverkiezingen en de belangrijkste thema’s voor de komende jaren. Uiteraard kunnen onze inwoners altijd gebruik maken van de GBP Ideeënbus, om alles waar we mee aan de slag moeten kunnen doorgeven!

Wilt u graag actief met Gemeentebelangen mee denken voor fors meer betaalbare woningen, een vernieuwing van de lokale democratie en een lagere energierekening? Meld u zich dan aan als lid en doe mee met onze lokale beweging! En volg ook onze lijsttrekker Jordi Albers op Twitter!

Flyer Gemeentebelangen Purmerend

Lees meer recente berichten:

  • Bijeenkomst GBP over de visie op de Oostflank
    Op 3 april gaat GBP graag in gesprek met inwoners en organisaties over de visie op de Oostflank. De bijeenkomst vindt plaats in de Purmerkerk vanaf 19:30 tot 21:30. Laat dit veld leegAbonneer hier op onze nieuwsbrief, 1x per maand ons nieuws over Purmerend. Naam * E-mailadres * Bedankt voor…
    Lees meer
  • Minder bussen en geen extra treinen tijdens werkzaamheden A7: regioraadsleden komen in actie
    Op 5 april start Rijkswaterstaat met de werkzaamheden om de brug over de A7 te versterken. Weggebruikers wordt geadviseerd de auto zoveel mogelijk te laten staan en in plaats daarvan met het OV te reizen. Onlangs kondigde busvervoerder EBS echter aan de dienstregeling tijdens de werkzaamheden aan de A7 verder…
    Lees meer